Van A(artrijke),
tot Z(edelgem)

Tuinaanleg Yves Logghe doet vooral aanleg en onderhoud van tuinen in de regio Aartrijke, Zedelgem, Snellegem, Jabbeke, Oostende,... Maar we beperken ons niet tot één regio. Met evenveel plezier en enthousiasme verplaatsen we ons naar jouw gemeente voor een nieuw, uitdagend project!

Tuinen, met een hart voor het vak

Yves Logghe begon in 2003 met tuinaanleg en tuinonderhoud. Eerst in bijberoep in combinatie met een job in productie van landbouwmachines. Al vlug werd echter duidelijk dat tuinieren zijn echte passie is. Sociaal contact is daar nauw mee verbonden. Contact met de klanten is net zo belangrijk als het onderhoud van hun tuin.

Door opleidingen in avondschool en leren in de praktijk heeft geen enkele tuin nog geheimen voor Yves.

Als zaakvoerder blijft hij toezien op de uitvoering van alle projecten. Geen enkel detail ontsnapt daarbij aan zijn aandacht. Elke dag in de buitenlucht is zijn lang leven.

Contacteer ons voor
een vrijblijvende offerte

Onderhoud van tuinen & tuinaanleg

Daar zijn wij sterk in!

Tuinaanleg

Een groene omgeving die aansluit bij de stijl van je woning


Tuinonderhoud

Wij helpen graag om jouw tuin piekfijn in orde te brengen


Tuinhuizen

Een extra ruimte aan je woning, met verschillende mogelijkheden


Terrassen

Een terras, oprit of wandelpad. Niet enkel planten maken het verschil in je tuin

Tuinaanleg

Tuinaanleg Yves Logghe neemt elk aspect in handen voor de aanleg van jouw tuin. Want er komt wel wat bij kijken om een tuin volledig op punt te zetten. Bestaande planten en verharding nemen wij weg en voeren wij af. Voor grondwerken hebben wij het geschikte materiaal. Indien gewenst leggen wij verschillende niveau's aan in jouw tuin.

Voor grasmatten en planten werken wij enkel met de beste kwaliteit, voor een optimaal resultaat. We houden daarbij rekening met de samenstelling van de grond en uiteraard met jouw persoonlijke wensen.

Als tuinaannemer leggen wij ook vijvers en zwemvijvers aan. Een eyecatcher die jouw tuin een extra cachet geeft.


Tuinonderhoud

Elk seizoen heeft zijn charmes, maar ook zijn extra eisen voor het onderhoud van je tuin. In de lente zetten we alles klaar, zodat je tuin mooi kan bloeien. We zorgen dat het gras en de planten in vorm zijn voor een mooie zomer. We plannen ook nog een snoeibeurt in.

In de herfst ruimen we bladeren en doen we een laatste checkup van het gazon. We zorgen dat de planten voldoende beschermd zijn tegen vocht en koude.

Als erkend boomverzorger snoeien we zowel kleine als zeer grote bomen. Daarvoor beschikken we over het juiste gereedschap. Grote bomen schrikken ons zeker niet af. Integendeel... Intussen inspecteren we de boom op ziektes of bedreigingen, zodat we de juiste zorg kunnen geven om nog lang te kunnen bloeien.


Tuinhuizen

Een tuinhuis is niet langer alleen maar een opslagplaats voor tuinmateriaal en gereedschap. Meer en meer speelt het uitzicht een belangrijke rol als volwaardig deel van de tuin. Wij maken elke constructie in hout die jij in gedachten hebt: een tuinhuis, zomerbar, loungehoek, buitenkeuken,... Verschillende soorten hout zijn mogelijk.

Uiteraard kijken wij voor de volledige afwerking met elektriciteit en verlichting. Zo ontstaat een extra buitenruimte om in alle rust te ontspannen.

Terrassen

Iedereen zit graag in zijn tuin bij mooi weer. En nog liefst op een mooi terras om tuinmeubelen of een loungezetel op te plaatsen. Verbonden aan het huis of in een afgelegen, zonnig hoekje.

Wij leggen zowel terrassen in hout als in steen aan. Je kunt kiezen uit verschillende materialen met elk hun eigen afwerking. Opritten en wandelpaadjes leggen wij graag aan voor comfort rond jouw woning.

Wij plaatsen ook afsluitingen zowel in hout, metaal, panelen als draadafsluitingen.